O nama


Škola stranih jezika Logos osnovana je 2001. godine kao jedna od prvih privatnih škola ovog tipa, a sa ciljem da unapredi i usavrši dotadašnju metodiku nastave stranih jezika. Od samog početka Logos čini tim profesora koji svojim radom, iskustvom, predanošću, skoncentrisanošću na polaznika i entuzijazmom pokusavaju da svojim polaznicima olakšaju i ubrzaju proces učenja stranih jezika. Stoga, ubrzo po svom nastanku Logos stice reputaciju vrlo ozbiljne i kvalitetne škole stranih jezika.

Škola stranih jezika Logos nalazi se u najstrožem centru Beograda, u ulici Maršala Birjuzova br.8 , na par sekundi hoda od Knez Mihajlove, u blizini autobuske stanice Zeleni venac i nadomak garaže na Obilićevom vencu.

Škola zapošljava diplomirane profesore jezika, sa diplomama stečenim kako u nasoj zemlji tako i u inostranstvu koji se neprestano profesionalno usavršavaju. Kursevi su obogaćeni časovima sa stranim lektorima.

Škola u redovnoj ponudi ima kurseve italijanskog, engleskog, grčkog, španskog, francuskog, nemačkog i ruskog jezika, kao i kurs srpskog jezika za strance. Na zahtev polaznika, škola organizuje i kurseve japanskog, arapskog, hindi, kineskog, turskog i švedskog jezika.

Upisni rokovi na klasične kurseve su avgust – septembar, i januar – ferbuar, a na individualne i specijalizovane kurseve – svakog meseca.

Škola ima nastavni plan koji je prilagođen svim uzrastima polaznika i utemeljen na najsavremenijim svetskim metodama.
Osim udžbenika u nastavi se koriste i savremeni dodatni materijal čime se proces učenja dodatno obogaćuje i postaje zabavniji.

U nasoj školi rad se zasniva na malim grupama, od 5 do 8 polaznika, kako bismo bili u mogućnosti da posvetimo individualnu paznju svakom polazniku, da upoznamo njegove interese i pratimo njegovo napredovanje. Na kraju kursa, po položenom završnom ispitu, škola izdaje sertifikat.

Nastava se održava celog dana u unapred utvrdjenim terminima i danima, u savremeno opremljenom ambijentu.
Škola takodje pruza i mogućnost održavanja kurseva u preduzećima koji se odrzavaju u vreme i dinamikom koja najvise odgovara zaposlenima.


Nama su poverenje ukazali:

- Ministarstvo za dijasporu,
- Studio B,
- Sindikat lekara i farmaceuta Srbije ,
- Zepter Internatonal,
- Jasmin,
- Strabag,
- ZZSKGB,
- Essilor,
- Lilly,
- Beograd-put,
kao i naši mnogobrojni ugledni sugradjani.
NAPOMENA:
Radno vreme sekretarijata je: ponedeljak, sreda, četvrtak od 15.30 – 21.30
utorak, petak od 10.00 – 15.30


QR Code Business Card